Σεπ 11 2014

ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ

Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα του σχολείου μας.
Διάβασε περισσότερα »

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: http://26dim-laris.lar.sch.gr/autosch/wordpress/?p=1

Οκτ 20 2016

Εκδήλωση στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης

20161018_191324Με τραγούδια αφιερωμένα στην Εθνική Αντίσταση και στα πλαίσια των εκδηλώσεων του Δήμου Λαρισαίων για την απελευθέρωση της Λάρισας, το 26ο Δημοτικό σχολείο Λάρισας με τους μαθητές της χορωδίας, πραγματοποίησε μουσικό αφιέρωμα στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης ερμηνεύοντας τραγούδια για την Εθνική Αντίσταση. Oι μαθητές απήγγειλαν ποιήματα και διάβασαν χρονικά της εποχής, αποδίδοντας φόρο τιμής σε όλους όσους αγωνίστηκαν για τα ιδανικά της ελευθερίας, της ανεξαρτησίας και της κοινωνικής δικαιοσύνης.

Διάβασε περισσότερα »

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: http://26dim-laris.lar.sch.gr/autosch/wordpress/?p=2514

Οκτ 18 2016

Εκδήλωση του 26ου Δ.Σ.Λάρισας στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης (πρόσκληση)

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: http://26dim-laris.lar.sch.gr/autosch/wordpress/?p=2507

Οκτ 12 2016

Βράβευση μαθητών

proudetwinners26Η αρχή της φετινής σχολικής χρονιάς μας έφερε μεγάλη χαρά! Οι μαθητές του ΣΤ1 βραβεύτηκαν με την ετικέτα ποιότητας για το etwinning πρόγραμμα The symbol of our hometown/region – Το σύμβολο της πόλης μας.
 Τώρα περιμένουν ανυπόμονα να ξεκινήσουν ένα καινούριο πρόγραμμα με παλιούς και καινούριους εταίρους από άλλες χώρες της Ευρώπης.

Διάβασε περισσότερα »

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: http://26dim-laris.lar.sch.gr/autosch/wordpress/?p=2510

Σεπ 14 2016

Πρώτη μέρα στο σχολείο…

p1080971Το σχολείο μας φέτος υποδέχτηκε τους μαθητές του μα και τους γονείς τους μ΄ έναν αλλιώτικο, ξεχωριστό τρόπο,χαρούμενο και αισιόδοξο. Και πολύ πολύ γιορτινό! Μετά τον καθιερωμένο αγιασμό που τελέστηκε από τον πατέρα Κων/νο και τους σύντομους χαιρετισμούς από τη Δ/ντρια κ. Σταγιάννη Κατερίνα και το Σχολικό Σύμβουλο, κ. Σωτηρίου Απόστολο, αποχαιρετήσαμε το ανέμελο καλοκαιράκι και καλωσορίσαμε τη νέα σχολική χρονιά με πολλές εγκάρδιες ευχές, όμορφα χαμόγελα,γλυκές φωνές, αλλά και πολλή μουσική.

Διάβασε περισσότερα »

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: http://26dim-laris.lar.sch.gr/autosch/wordpress/?p=2476

Σεπ 06 2016

Αγιασμός με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς

ΑΓΙΑΣΜΟΣ-2Ο Αγιασμός στο 26ο Δημοτικό Σχολείο Λάρισας και στο 29ο Νηπιαγωγείο Λάρισας στον Άγιο Θωμά θα γίνει στις 12 Σεπτεμβρίου 2016 , 10 το πρωί.

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: http://26dim-laris.lar.sch.gr/autosch/wordpress/?p=2470

Ιούλ 01 2016

Αποχαιρετιστήρια γιορτή των μαθητών της Έκτης Δημοτικού

P1080745Σε κλίμα συγκίνησης έγινε η αποχαιρετιστήρια γιορτή των μαθητών της Έκτης Δημοτικού. Οι μαθητές επέλεξαν σκετσάκια που είχαν σχέση με επαγγέλματα, καυτεριάζοντας έτσι την πραγματικότητα. Η χαρά ήταν ζωγραφισμένη στα πρόσωπα των μαθητών μας. Μα δε λείψανε και οι στιγμές έντονης συγκίνησης λόγω αποχωρισμού. Αποχωρισμού με τους δασκάλους τους, κ. Τσιάτσιο Ιωάννη και Βλάχο Χρήστο, αλλά και με τους συμμαθητές τους. Ο πρόεδρος του Συλλόγου και Κηδεμόνων κ. Στατήρης Ιωάννης μοίρασε τα αποχαιρετιστήρια, με τα οποία οι μαθητές μας ορίσανε τόπο και χρόνο συνάντησης. Διάβασε περισσότερα »

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: http://26dim-laris.lar.sch.gr/autosch/wordpress/?p=2305

Ιούν 21 2016

e-twinning: “Το σύμβολο της πόλης μας”

P1080736Με επιτυχία έκλεισε το πρόγραμμα e-twinning που φέτος δούλεψε το τμήμα Ε1 του σχολείου μας με υπεύθυνους εκπαιδευτικούς την κ. Περρή Καλλιόπη και Αρσενίου Γεωργία. Το θέμα του προγράμματος ήταν “Το σύμβολο της πόλης μας” και έγινε σε συνεργασία με το 9ο Δημοτικό Σχολείο Λάρισας και με Δημοτικά σχολεία της Σαρδηνίας και της Ισπανίας. Οι μαθητές μας, δείξανε μέρος της δουλειάς τους στους γονείς τους και σε εκπαιδευτικούς του σχολείου. Πάντα να δουλεύετε καινοτόμα προγράμματα παιδιά μου! Μπράβο σας!!!!

Διάβασε περισσότερα »

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: http://26dim-laris.lar.sch.gr/autosch/wordpress/?p=2278

Ιούν 20 2016

ΖΟΥΜΠΑ (γιορτή)

P1080963Το 26ο Δημοτικό Σχολείο Λάρισας, συνεργάστηκε με το Πολιτιστικό Μορφωτικό Σύλλογο του Αγίου Θωμά και την Αντιδημαρχία Παιδείας σε μια πανέμορφη γιορτή που έγινε στο πολιτιστικό κέντρο του Αγίου Θωμά, με πολλή ΖΟΥΜΠΑ! Και του χρόνου!!!

Διάβασε περισσότερα »

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: http://26dim-laris.lar.sch.gr/autosch/wordpress/?p=2293

Παλαιότερα άρθρα «