26 ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

ΓΙΑΤΙ Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΘΗΣΑΥΡΟΣ

  • Μεγαλύτερο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Προκαθορισμένο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Μικρότερο μέγεθος γραμματοσειράς
26ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ

E-mail Εκτύπωση PDF

Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα του σχολείου μας.

Η ραγδαία ανάπτυξη και διάδοση των Τεχνολογιών της Πληροφορίας και της Επικοινωνίας δεν αφήνει ανεπηρέαστη και την εκπαίδευση του σχολείου μας.

Τελευταία Ενημέρωση στις Σάββατο, 09 Μάρτιος 2013 19:23 Περισσότερα...
 

ΓΙΟΡΤΗ ΛΗΞΗΣ

E-mail Εκτύπωση PDF

Με μεγάλη επιτυχία γίνανε οι εκδηλώσεις για τη λήξη του σχολικού έτους στο 26ο Δημοτικό Σχολείο Λάρισας. Η γιορτή περιλάμβανε αθλητικές εκδηλώσεις-παραδοσιακούς χορούς και παρουσίαση των καινοτόμων προγραμμάτων. Η συγκίνηση από μεριά των μαθητών, εκπαιδευτικών και γονέων ήταν έκδηλη. Στην αποχαιρετιστήρια εκδήλωση προς τιμή των μαθητών της Έκτης Δημοτικού ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων μοίρασε αναμνηστικά δώρα. 

Τελευταία Ενημέρωση στις Τετάρτη, 13 Νοέμβριος 2013 06:15 Περισσότερα...
 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΟΡΤΗ ΛΗΞΗΣ

E-mail Εκτύπωση PDF

Η Διεύθυνση, ο Σύλλογος Διδασκόντων και οι μαθητές του 26ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας σας καλούμε στη γιορτή για τη λήξη της σχολικής χρονιάς που θα γίνει την Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013 και ώρα 7:00 μ.μ. στο χώρο του σχολείου μας. Το πρόγραμμα της γιορτής περιλαμβάνει:

1.   Αθλητικές εκδηλώσεις-Παραδοσιακούς χορούς

2. Σύντομο απολογισμό των δράσεων και παρουσίαση-έκθεση των καινοτόμων προγραμμάτων (περιβαλλοντικής αγωγής, αγωγής υγείας, πολιτιστικών θεμάτων, φιλαναγνωσίας)

3.   Αποχαιρετιστήριο μαθητών Έκτης Δημοτικού

Στη γιορτή παίρνουν μέρος όλοι οι μαθητές μας και η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:Το πρόγραμμα της πρωινής βάρδιας την Πέμπτη θα λήξει στις 11:30 π.μ. Το ολοήμερο θα λειτουργήσει κανονικά.

 

 

Τελευταία Ενημέρωση στις Τετάρτη, 13 Νοέμβριος 2013 06:23
 

Παράσταση από το Δημιουργικό Εργαστήρι της Κάκιας Χαλήμαγα

E-mail Εκτύπωση PDF

Την Παρασκευή 24 Μαΐου 2013, οι μαθητές της Πρώτης και της Δευτέρας τάξης του 26ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας, παρακολούθησαν παράσταση από το Δημιουργικό Εργαστήρι της Κάκιας Χαλήμαγα με τίτλο «Η κυρία Τερηδόνα στην καραμελοχώρα». Οι δύο παραμυθούδες Λένα Χαϊδούτη και Άννα Μανιάτη με το δικό τους μοναδικό τρόπο πήραν μέρος σ΄ αυτή την παράσταση, που έλαβε χώρα στο χώρο του σχολείου. Οι μικροί μαθητές ενθουσιάστηκαν και μάθανε πολλά για τη σωστή υγιεινή του στόματος.

Τελευταία Ενημέρωση στις Τετάρτη, 13 Νοέμβριος 2013 06:15 Περισσότερα...
 

Τουρνουά Ποδοσφαίρου

E-mail Εκτύπωση PDF

Η ποδοσφαιρική ομάδα του 26ου Δημ. Σχ. Λάρισας πήρε μέρος στο τουρνουά ποδοσφαίρου που διοργανώθηκε από τη Δ/νση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας στο γήπεδο Μητσιμπώνα. Συγχαρητήρια στην ομάδα μας για το αποτέλεσμα μα κυρίως για τη συμμετοχή σε μια τέτοια διοργάνωση. Επίσης σε πολύ καλό κλίμα έγινε και ο φιλικός αγώνας ανάμεσα σε μαθητές των τμημάτων της Τρίτης και Τετάρτης Δημοτικού στο χώρο του σχολείου για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Μπράβο στους μαθητές μας και στους συναδέλφους γυμναστές μας.

Τελευταία Ενημέρωση στις Τετάρτη, 13 Νοέμβριος 2013 06:15 Περισσότερα...
 


Σελίδα 1 από 9

ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ:η ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte